معاون توسعه بازار و توسعه روابط سازمان تجارت:
٩0 درصد زعفران دنیا در ایران تولید میشود
ضیغمی - معاون توسعه بازار و توسعه روابط سازمان تجارت - در حاشیه سومین كنفرانس بینالمللی برند با اظهار این مطلب خاطرنشان كرد: برند عامل ایجاد ارزش و وزنه مهمی در تجارت و توسعه آن محسوب میشود كه در زمینه توسعه تجارت نیز نقش مستقیمی دارد.
وی با مقایسه كنفرانس بینالمللی امسال در مقایسه با سال گذشته گفت: در این كنفرانس سعی شده كه ضمن انتقال مفاهیم، یك فضای تطبیقی و قابل لمس برای فضای كسب و كار كشور ترسیم شود. البته برنامه سازمان توسعه تجارت در سطوح مختلف فرهنگسازی حمایتهای علمی و برگزاری دورههای مدیریت استراتژیك برند میتواند در توسعه تجارت و پر رنگ شدن نقش برند در تجارت كمك كند.
وی همچنین در پاسخ به این سوال مبنی براینكه دلیل عقبماندگی كشور در بخش ارزشگذاری برند چیست؟ گفت: موضوع ارزشگذاری برند را درقالب یك همایش علمی پیشبینی كردیم و به زودی برای آن فراخوان میدهیم، ولی باید توجه داشت كه در زمینه بحث برند درابتدای راه هستیم و برند هنوز دركشور ما یك بحث تازه و جوان است و نیازمند تحقیقات و مطالعات بازاریابی مستمری است.
اریچ جوآچیمس تالر - مدیرعامل شركت آلمانی وی والدی پارت نرز نیز با اظهار اینكه 15 سال پیش موضوع بستهبندی اهمیت خیلی زیادی نداشت، گفت: هم اكنون بحث بستهبندی یكی از ابزارهای مهم در ایجاد برند محسوب میشود كه بازار خارج از ایران به آن وابستگی زیادی خواهد داشت.
وی همچنین درباره صادرات محصول زعفران گفت: برای اینكه زعفران بتواند در بازارهای جهانی حضور داشته باشد، باید كشور ایران از یك استراتژی چند جانبه استفاده كند. بستهبندی به شكل محلی میتواند یك راهكار محسوب شود، ولی یك راه دیگر نیز میتواند بستهبندی به شكل بینالمللی و جذاب باشد تا مصرف كنندگان این محصول در آمریكا و اروپا نیز بتوانند از آن در غذاهای خود استفاده كنند و به نوعی تقاضا برای این محصول ایجاد شود.
او تاكید كرد: در خصوص بحث برند در ایران باید آموزشهای لازم از طریق برگزاری كنفرانسها در نظر گرفته شود و اثرگذاری این برنامهها نیز باید مورد ارزیابی قرار گیرد. همچنین باید مطالعات موردی را در خصوص بحث برند مدنظر داشت.
روابط عمومی موسسه تبیان